Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Manitou-landbouwmachines

Als het aankomt op het transporteren van materiaal, dan zijn Manitou-landbouwmachines de echte wereldleiders. Zowel in de bouw, landbouw als industrie maakt men gebruik van deze handige machines. Bij Verhoest BV in regio Alveringem kan dit merk dan ook zeker niet ontbreken.

Heeft u een Manitou-landbouwmachine nodig?

Bekijk al onze machines

Manitou-landbouwmachines voor elke klus

Als dealer van landbouwmachines zijn wij zeer trots op ons aanbod aan Manitou-landbouwmachines. Zo hebben we bijvoorbeeld diesel-heftrucks met een hefvermogen van twee tot tien ton. Ook als u nog meer vermogen nodig hebt, staat er zeker wel een heftruck van Manitou bij ons in de aanbieding. Onze modellen hebben meestal een geïntegreerde sideshift met vorken. Naast de Manitou-landbouwmachines verkopen wij ook de Manitou-telescooplader. Deze stevige machine is zowel voor in de landbouw als in de bouw ideaal.

Manitou landbouwmachine

Kom langs voor uw Manitou heftruck

Bent u op zoek naar een Manitou-heftruck om te kopen? Of zoekt u specifieke onderdelen voor uw landbouwmachine? Kom dan zeker eens langs in onze winkel en we helpen u met veel plezier verder om de beste Manitou-landbouwmachines voor u te vinden. Wij zijn elke dag bereikbaar via ons contactformulier voor al uw vragen. U kan ons eveneens bellen op het nummer +32 (0)57 - 300 100 of een e-mail sturen naar info@frankverhoest.be.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in