Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Alle onderdelen voor uw landbouwmachines

Na vele werkuren kan het gebeuren dat sommige onderdelen van uw landbouwmachines aan vervanging toe zijn. Bij Verhoest BV begrijpen we dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Wij staan daarom altijd klaar met een groot aanbod aan onderdelen voor al uw landbouwmachines.

Heeft u onderdelen voor uw landbouwmachine nodig?

Contacteer ons

Een groeiend aanbod aan onderdelen voor landbouwmachines

Als dealer van landbouwmachines hebben wij veel kennis over alle verschillende merken en onderdelen die er bestaan. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar nieuwe wisselstukken om aan te bieden in ons magazijn. Bij Verhoest BV vindt u onder andere originele wisselstukken voor Claas-landbouwmachines. Wij bieden ook andere merken aan, zoals Renault, Manitou, SKF, Lemken, Joskin en Homburg. Onze magazijnier staat steeds klaar om u te helpen bij het zoeken naar de juiste wisselstukken voor uw machines.

Kom langs voor meer materialen

Als u alle onderdelen die wij verkopen voor uw landbouwmachines wilt zien, kom dan zeker langs in ons magazijn. Bij Verhoest BV in regio Alveringem kan u niet alleen terecht voor wisselstukken, maar bijvoorbeeld ook voor elektrische transpalletten. Daarnaast organiseren wij evenementen voor onze nieuwe producten. Bekijk zeker de foto’s van vorige evenementen. Voor meer informatie over onze producten en demo’s kan u altijd bellen naar het nummer +32 (0)57 - 300 100 of een e-mail sturen naar info@frankverhoest.be.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in