Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Elektrische transpallet kopen in West-Vlaanderen

Het kan een moeilijke keuze zijn om het juiste elektrische transpallet te kopen in West-Vlaanderen. Daarom staan wij bij Verhoest BV in regio Alveringem elke dag weer voor u klaar met heel wat advies en expertise. Zo helpen wij in West-Vlaanderen u snel verder bij het kopen van het beste elektrische transpallet dat op de markt is.

Heeft u een elektrische transpallet nodig?

Bekijk al onze machines

Waarom komt u best uw elektrische transpallet kopen bij ons in West-Vlaanderen?

Elektrische transpalletten zijn ideaal voor het vervoeren van allerlei lasten en materialen. Dankzij de compacte bouwwijze zijn deze machines zeer wendbaar. Ze zijn bovendien ook zeer licht. Het elektrische transpallet dat u kan kopen bij ons in West-Vlaanderen biedt de perfecte ondersteuning bij het laden en transporteren van paletten. Naast efficiënt zijn deze toestellen ook zeer milieuvriendelijk. Zowel de rij- als heffunctie zijn immers volledig elektrisch. Indien u een wisselstuk nodig heeft voor uw elektrische transpallet of een van onze landbouwmachines, kan u altijd langskomen in ons uitgebreide magazijn.

Ontdek nog meer landbouwmachines

Ons elektrische transpallet is slechts één van de vele industriële machines die u bij ons in West-Vlaanderen kan kopen. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook Manitou-landbouwmachines aan. Dit merk produceert onder andere diesel-heftrucks. Neem dus zeker contact met ons op als u meer te weten wilt komen over één van onze vele machines. U kan ons bellen op het nummer +32 (0)57 - 300 100 of een e-mail sturen naar info@frankverhoest.be.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in