Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Diesel-heftruck kopen in West-Vlaanderen

Wanneer u ervoor kiest om een diesel-heftruck te kopen bij ons in West-Vlaanderen, dan bent u zeker van een voordelige prijs. Al onze heftrucks zijn bovendien van zeer hoge kwaliteit. Bij Verhoest BV in regio Alveringem staan we altijd klaar om u meer informatie te verschaffen over deze machines.

Heeft u een Diesel-heftruck nodig?

Bekijk al onze machines

De beste diesel-heftruck van Manitou kopen in West-Vlaanderen

Manitou is een zeer bekend merk voor heftrucks. U kan van dit merk daarom ook een diesel-heftruck kopen bij ons als dealer van landbouwmachines in West-Vlaanderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de MI 30D en MI 35D met een stage 5 Kubota-motor ter beschikking. Deze diesel-heftruck, die u kan kopen in West-Vlaanderen, heeft een zeer ergonomische cabine en een beschermdak. Zo geniet u niet alleen van comfort, maar zit u ook veiliger. Indien u aparte wisselstukken nodig heeft voor uw heftruck, kan u terecht in ons magazijn voor allerlei onderdelen voor landbouwmachines.

Diesel heftruck

Leer ons beter kennen

Bij Verhoest BV in West-Vlaanderen vindt u nog veel meer dan een diesel-heftruck om te kopen. Wij hebben bijvoorbeeld ook tractors van Claas en maïsbalen. Wilt u meer te weten komen over ons en al onze producten? Kom dan zeker langs in onze winkel in regio Alveringem of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het nummer +32 (0)57 - 300 100 of een e-mail te sturen naar info@frankverhoest.be.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in