Dealer van landbouwmachines in West-Vlaanderen

Als trotse dealer van kwaliteitsvolle landbouwmachines verkopen wij bij Verhoest BV een breed scala aan machines die elk een specifieke uitrusting hebben. Zo hebben wij verschillende modellen van Manitou en Claas ter beschikking. Wij geven u met veel plezier meer informatie over ons volledige aanbod.

Maïsbalen

Als dealer in regio Alveringem hebben we nog veel meer te bieden dan landbouwmachines. Zo verkopen wij ook maïsbalen:

  • 1,1m op 1,1m (1 ton)
  • Zuivere maïs of gemengd met pulp
  • Af te halen of thuis geleverd

Uw maïsbalen gemaakt met de nieuwe Orkel DENS-X Compactor.

Magazijn

Heeft u aparte onderdelen nodig voor uw tractor? Dan vindt u zeker alle wisselstukken voor uw landbouwmachines in het magazijn van ons als dealer. Wij breiden dit magazijn dan ook constant uit. Ondertussen hebben wij al originele wisselstukken ter beschikking van topmerken zoals Claas en Manitou. Ook andere merken zoals Renault en SKF vindt u hier. Onze magazijnier helpt u graag verder bij het zoeken naar de juiste onderdelen voor uw landbouwmachines.

Op zoek naar wisselstukken?

Contacteer ons!

Occasies en demomachines bij ons als dealer van landbouwmachines

Zoekt u een Claas-landbouwmachine voor de volgende oogst? Of gaat uw voorkeur toch uit naar één van onze Manitou-landbouwmachines die allerlei zware materialen kunnen tillen? Wij verkopen het allemaal. Naast Claas en Manitou hebben we bovendien nog andere merken in ons assortiment, zoals Lemken, Krone, Joskin en Kramp.

Ontdek al onze producten

Wilt u nog meer te weten komen over ons bedrijf en al onze producten?
Wij zijn altijd bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren waar nodig.

Onze andere merken: