Dealer van landbouwmachines in West-Vlaanderen

Als trotse dealer van kwaliteitsvolle landbouwmachines verkopen wij bij Verhoest BV een breed scala aan machines die elk een specifieke uitrusting hebben waardoor u elke klus kan klaren. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende modellen van Manitou en Claas ter beschikking. Wij geven u met veel plezier meer informatie over ons volledige aanbod.

DENS-X Compactor

Maïsbalen

Als dealer in regio Alveringem hebben we nog veel meer te bieden dan landbouwmachines en maïsbalen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een Homburg drainagereiniger aan. Zo zit u nooit meer met plassen water op uw land.

Magazijn

Heeft u aparte onderdelen nodig voor uw tractor? Dan vindt u zeker alle wisselstukken voor uw landbouwmachines in het magazijn van ons als dealer. Wij breiden dit magazijn dan ook constant uit. Onze magazijnier helpt u graag verder bij het zoeken naar de juiste onderdelen voor uw landbouwmachines.

Op zoek naar wisselstukken?

Contacteer ons!

Occasies en demomachines bij ons als dealer van landbouwmachines

Zoekt u een Claas-landbouwmachine voor de volgende oogst? Of gaat uw voorkeur toch uit naar één van onze Manitou-landbouwmachines die allerlei zware materialen kunnen tillen? Wij verkopen het allemaal. Naast Claas en Manitou hebben we bovendien nog andere merken in ons assortiment, zoals Lemken, Homburg, Joskin en Beyne.

Ontdek al onze producten

Wilt u nog meer te weten komen over ons bedrijf en al onze producten? Kom dan snel bij ons langs.
Als ervaren dealer van landbouwmachines zijn wij altijd bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze vele producten waar nodig.

Onze andere merken: