Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Claas-tractor kopen in West-Vlaanderen

Om de beste Claas-tractor te kopen in West-Vlaanderen bent u bij Verhoest BV aan het juiste adres. Dankzij de verschillende occasies en demomachines in onze winkel in regio Alveringem vindt u altijd een tractor die aan al uw wensen voldoet. Zo bent u snel op weg naar een geslaagde oogst.

Zoekt u een Claas landbouwmachine in West-Vlaanderen?

Bekijk onze machines

Welke Claas-tractor wilt u kopen in West-Vlaanderen?

Uw oogst verdient het juiste materiaal en juist daarom kan u op ons rekenen om een kwaliteitsvolle Claas-tractor te kopen in West-Vlaanderen. Als deskundige dealer van landbouwmachines hebben wij bijvoorbeeld tractoren met handige GPS-systemen. Zo gaat alles nog vlotter tijdens het bewerken van uw land. De Claas-tractor, die u kan kopen bij ons in West-Vlaanderen, is ook ideaal voor het transporteren van allerlei materialen.

Nog meer landbouwmachines van Claas

Daarnaast hebben we ook andere landbouwmachines van Claas ter beschikking. Zo bieden wij bijvoorbeeld een maaidorser, pakkenpersen en hooibouwmateriaal aan. Bij Verhoest BV vindt u eveneens allerlei wisselstukken voor deze machines in ons uitgebreide magazijn.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u naast een Claas-tractor ook nog een elektrische heftruck kopen in West-Vlaanderen? Breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel of contacteer ons voor meer informatie. Dit kan u doen door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar het nummer +32 (0)57 - 300 100 of door een e-mail te sturen naar info@frankverhoest.be. Wij helpen u snel verder.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in