Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Manitou-telescooplader kopen in West-Vlaanderen

Manitou is een merk met vele specialiteiten en hun telescooplader die u bij ons kan kopen in West-Vlaanderen is er één van. Bij Verhoest BV in regio Alveringem geven we daarom met veel plezier meer uitleg wanneer u een Manitou-telescooplader komt kopen in West-Vlaanderen.

Heeft u een Manitou-telescooplader nodig?

Bekijk al onze machines

Een Manitou-telescooplader kopen voor uw bouwproject in West-Vlaanderen

Als deskundige dealer van landbouwmachines kan een telescooplader zeker niet ontbreken. Hoewel deze vaak gebruikt worden in de bouw, kan een telescooplader van het topmerk Manitou voor heel wat verschillende projecten van pas komen. Ook als landbouwer heeft deze machine veel te bieden. De Manitou-telescoopladers die u kan kopen in West-Vlaanderen zijn immers technologische, hoogstaande machines. Tussen ons ruim aanbod aan occasies vindt u modellen zoals de MLT 737-130 PS+ en de MLT 630-115 V. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de Manitou heftrucks.

Manitou landbouwmachine

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod

Voor meer informatie over onze landbouwmachines van Manitou komt u best bij ons langs. Als langskomen geen mogelijkheid is voor u, kan u eveneens ons contactformulier invullen, ons bellen op het nummer +32 (0)57 - 300 100 of een e-mail sturen naar info@frankverhoest.be. Wij helpen u dan snel verder en zoeken voor u de beste Manitou-telescooplader die u bij ons kan kopen in West-Vlaanderen.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in