Je bent hier:

Steeds groeiend magazijn
Opsturen vervangstukken
 Vrijblijvend advies

 

Manitou-heftruck kopen in West-Vlaanderen

Wilt u graag een Manitou-heftruck kopen in West-Vlaanderen, maar weet u niet goed welk model u het best kiest? Bij Verhoest BV staan we altijd klaar om u te adviseren zodat u de juiste keuze maakt. Zo kan u goed geïnformeerd uw nieuwe Manitou-heftruck kopen bij ons in West-Vlaanderen.

Heeft u een Manitou-heftruck nodig?

Bekijk al onze machines

 

Welke Manitou-heftruck kan u kopen in West-Vlaanderen?

U heeft de keuze uit verschillende Manitou diesel-heftrucks bij Verhoest BV in West-Vlaanderen. Zo hebben wij de nieuwe Manitou MI 30D en de MI 35D in ons aanbod. Dankzij hun triplexmast van respectievelijk 4,7 en 4,3 meter hoog geraakt u overal aan. Als u ervoor kiest om een Manitou-heftruck te kopen bij ons in West-Vlaanderen, geniet u van een machine met stage 5 Kubota-motor en een groot hefvermogen.

Bestel snel uw maïsbalen

Bij Verhoest BV in regio Alveringem zijn wij veel meer dan een dealer van landbouwmachines. Bij ons kan u naast een Manitou-heftruck bijvoorbeeld ook maïsbalen voor uw geiten, runderen of paarden kopen. Bent u geïnteresseerd in onze maïsbalen? Of houdt u het toch op een van onze Claas-landbouwmachines? Voor meer informatie over ons aanbod kan u ons contacteren op het nummer +32 (0)57 - 300 100 of door een e-mail te sturen naar info@frankverhoest.be.

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in